Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

06. 02. 2023. 09:15 >> 09:23

OLUJA BARBARA

Snijeg u Atini, poremećen saobraćaj i zatvorene škole

Atina je danas prekrivena snijegom koji je izazvao poremećaj u saobraćaju i zatvaranje škola.

U glavnom gradu Grčke, koji nije navikao na oštre zime, škole i vrtići biće i danas zatvoreni zbog oluje "Barbara" koja je tokom vikenda pogodila sjeverni dio zemlje.

Vlada je pozvala stanovnike da se manje kreću i da rade od kuće jer želi da izbjegne ponavljanje haosa izazvanog obilnim sniježnim padavinama prošle godine.

Prekinut je saobraćaj metroa ka međunarodnom aerodroma u Atini, koji je oko 30 kilometara istočno od centra. Takođe je zatvoren put koji vodi ka aerodromu.

Civilna zaštita je u upozorenjima koja je poslata na mobilne telefone, navela da se na širem području Atine očekuju "obilne sniježne padavine" do podneva.

Ispiti na fakultetima su odloženi, dok će supermarketi, apoteke i benzinske pumpe raditi do 18.00, po lokalnom vremenu.

Sudovi će takođe biti zatvoreni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније