Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Бета [ R.B. ]

02. 03. 2023. 20:02 >> 20:01

DROGA U KESAMA

Od nedjelje na francuskoj obali nađeno više od dvije tone kokaina

Više od dvije tone kokaina spakovane u kese nasukale su se proteklog vikenda i juče na franucuskoj obali kod Lamanša, što je procijenjena vrijednost na tržištu od oko 150 miliona eura, saznaje se danas od izvora bliskim tom slučaju.

U nedelju ujutro na plaži Revij na sjeverozapadu pronađeno je nekoliko kesa sa oko 850 kilograma kokaina. Zatim je u srijedu još šet kesa izbačeno na obalu kod mjesta Vik-sir-Mer. Ovog puta prema jednom izvoru bliskom slučaju, što je potvrdio i lokalni list, radi se o toni i po kokaina. Ukupno to je 2,3 tone što se smatra rekordnom zaplijenom.

Tužilaštvo u mjestu Šerbur pokrenulo je istragu a porijeklo hermetički zatvorenih paketa koji su izbačeni na obalu nije utvrđeno. Moguće je da su namjerno bačeni u more da se izbjegne kontrola ili su ispali iz nekog broda, rekao je jedan izvor.

 U 2022. godini 27,7 tona kokaina zaplijenjeno je u Francuskoj, što je porast od pet odsto u odnosu na prethnodnu godinu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније