Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ Mina ]

25. 03. 2023. 14:24 >> 14:28

DESETINE POVRIJEĐENE

Više od 20 poginulih usljed tornada u Misisipiju

U olujnom tornado koji je pogodio ruralni Misisipi u petak uveče, poginule se 23 osobe i povrijeđene desetine, saopštila je danas Agencija za upravljanje vanrednim situacijama Misisipija.

Agencija je saopštila da su nestale još četiri osobe.

“Imamo brojne lokalne i državne timove za potragu i spasavanje koji nastavljaju sa radom. Brojna sredstva su na terenu da pomognu onima koji su pogođeni”, navodi se u objavi Agencije na Tviteru/Twitter, prenosi USA Today.

Nacionalna meteorološka služba potvrdila je da je tornado prouzrokovao štetu oko 60 milja sjeveroistočno od Džeksona, u državi Misisipi.

Olujno vrijeme donijelo je i grad veličine loptica za golf u nekoliko država na jugu Sjedinjenih Amerčkih Država zbog čega su vlasti izdale upozorenje na opasnost po živote ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније