Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ b92.net/M.L.B. ]

06. 04. 2023. 07:53 >> 07:53

DRŽAVA MISURU

SAD: Tornado odnio četiri života

Četiri osobe su poginule kada je tornado zahvatio oblast Bolinger u američkoj državi Misuri, saopštila je danas policija.

Policijski zvaničnik Klark Perot izjavio je da su žrtve prijavljene u oblasti Bolinger gdje pripadnici nekoliko agencija vrše operaciju potrage i spašavanja.

Na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama iz sela Glen Alen udaljenog oko 177 kilometara južno od Sent Luisa vide se teško oštećene kuće, oborena stabla i bandere dok razni ostaci prekrivaju puteve.

Kako prenosi USA Tudej, tornado je prijavljen u djelovima Ilinoisa, Ajove i Misurija kasno u utorak i rano u srijedu, a jake oluje primorale su kratka zaustavljanja na glavnim aerodromima u Čikagu i Detroitu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније