Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Ч.Ј.

08. 05. 2023. 11:37 >> 11:37

ODAO PRIZNANjE OCU

Princ Vilijam: Kraljica Elizabeta bi bila ponosna majka

Princ Vilijam je odao priznanje svom ocu, kralju Čarlsu III, dan nakon krunisanja, poručivši da bi kraljica Elizabeta II bila "ponosna majka".

Kako prenosi BBC, u obraćanju publici kod zamka Vinzor na koncertu povodom krunisanja, princ od Velsa je rekao da je njegova baka „bila gore i sve nas nadgledala“.

„Tata, svi smo ponosni na tebe“, poručio je prestolonasljednik kralju Čarlsu.

On je dao zakletvu da će služiti svima – kralju, državi i Komonveltu.

Na koncertu organizovanom povodom krunisanja bila je većina kraljevske porodice. Pored kralja Čarlsa i kraljice Kamile, tu su bili i princeza od Velsa, princ Džordž, princeza Šarlot, vojvoda i vojvotkinja od Edinburga i mnogi drugi.

Publika, koje je bilo oko 20.000, do karata za ovaj koncert su došli javnim glasanjem. Nastupili su, između ostalih, Kejti Peri i "Take That".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније