Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ Beta ]

28. 05. 2023. 09:22 >> 09:25
2

OD POČETKA RATA

Najveći ruski napad dronovima, na Kijev lansirano 40 letjelica

Ruska vojska lansirala je više od 40 dronova na glavni grad Ukrajine koje su noćas oborili kijevski sistemi PVO a stradala je jedna osoba, saopštili su ukrajinski zvaničnici.

Dok se Kijev priprema da danas proslavi godišnjicu osnivanja, ruska vojska izvela je do sada najveći napad dronovima na grad, piše Rojters.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko napisao je na svom Telegram nalogu: „Eksplozije u Kijevu. Informacije se potvrđuju“.

On je dodao da su sistemi PVO u kijevskoj oblasti aktivni, prenio je Tas.

Prethodno su ukrajinski mediji prenijeli da su se eksplozije čule u brojnim regionima, uključujući Žitomirsku i Sumsku oblast, kao i da je u većem dijelu Ukrajine, Kijevu i Kijevskoj oblasti, proglašena vazdušna uzbuna.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније