Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

K.R. [ N1 ]

23. 12. 2023. 21:26 >> 21:33
Čitaj mi:

STRATEGIJA KRUNISANA USPJEHOM

Policajac u Peruu prerušio se u Deda Mraza da bi uhapsio dilere droge

Tim peruanskih policajaca, od kojih je jedan bio prerušen u Deda Mraza da bi ostao "nezapažen", izveo je operaciju protiv bande dilera droge u jednom gradu sjeverno od Lime, ​​saopštile su danas tamošnje vlasti.

Policajci su uspjeli da iznenade dvojicu muškaraca koji su prodavali krek i marihuanu u jednoj kući u Huaralu, oko 70 kilometara od Lime.

„Pripadnik grupe policajaca se maskirao u Deda Mraza da bi ostao neprimijećen u tom opasnom kraju“, navela je policija i dodala da je ta “strategija krunisana uspjehom“.

Policajac, koji je bio obučen u tradicionalnu nošnju Deda Mraza, imao je zadatak da razvali vrata kuće i uhapsi jednog od osumnjičenih.

Tokom akcije uhapšena su dva muškarca i zaplijenjeno više stotina paketa kreka i marihuane, čiju vrijednost nadležni organi još nisu utvrdili.

Peruanska policija već neko vrijeme redovno napada osumnjičene kriminalce koristeći maske i izvršava operacije koje pokreće na posebne datume.

Tako je 31. oktobra slična akcija sprovedena na dan Noć vještica, takođe protiv trgovaca drogom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније