Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ R.B. ]

13. 02. 2024. 22:46 >> 22:46
Čitaj mi:

"SASEKS"

Megan i Hari pokrenuli novi vebsajt

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan pokrenuli su novu veb stranicu „Sussex.com”, koju su nazvali po svojim titulama vojvode i vojvotkinje od Saseksa, i na kojoj stoji njihov grb, dok je izjava da služe monarhiji izostala.

Izvor blizak paru demantovao je tvrdnje da oni pokušavaju da ožive medijsku karijeru kroz korišćenje titule i branio taj potez jer, kako je istakao, oni su "vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i to je njihovo prezime", prenosi Dejli mejl.

Drugi su, ipak, upozorili da bi veb stranica, koja uključuje biografije o paru i popis njihovih nedavnih aktivnosti, mogla da izazove negodovanje Bakingemske palate.

"Imaće pravih problema zbog korišćenja titule Saseks. To je dinastička titula i ako ima bilo kakvog nagovještaja komercijalizma u vezi sa njom, stranica će morati da bude ugašena. Prosto je zapanjujuće da oni ne vide koliko je taj potez neprijatan”, rekao je neimenovani izvor.

Novi sajt sadrži biografije para i opisuje princa Harija kao "humanitarca, vojnog veterana, borca za mentalno zdravlje i aktivistu za zaštitu životne sredine".

Vojvotkinja Megan je okarakterisana kao feministkinja i borac za ljudska prava i jednakost, prenosi Tanjug.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније