Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ TVCG ]

05. 02. 2023. 07:17 >> 14:49
1

SKIJALIŠTA CG O SEZONI

"Prodati broj ski pasova potvrđuje očekivanja"

Iz Skijališta Crne Gore poručuju da prodati broj ski pasova potvrđuje njihova očekivanja. Zimskom turističkom sezonom zadovoljni su i u Kolašinu i u Ski centru Vučje.

Iako je zimska turistička sezona ove godine kasnila, u Skijalištima Crne Gore su zadovoljni posjetom. U Kolašinu se, kako kažu, staze na skijalištu gotovo neprestane pune.

"Posjeta je i danas dobra, iako je u jednom trenutku pala magla", kazao je Đuro Milošević iz Skijališta Crne Gore, 

Da je tako potvrđuju i iz kolašinske Turističke organizacije ali i ugostitelji.

"Prava zimska idila bila je i na Vučju gdje su takođe zadovoljni posjetom u prethodnim danima", navela je Anđa Vukčević, direktorica ski centra Vučje. 

Iz Ski centara poručuju da snijega ima dovoljno o vremenske prilike su takve da će, kako kažu, i narednih sedmica biti optimalni uslovi za uživanje na snijegu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније