Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

П.Р. [ Beta ]

01. 10. 2022. 22:00   >>  22:24

POSLIJE UVEDENOG OGRANIČENjA

U Finskoj opao broj dolazaka Rusa

Broj ruskih državljana koji ulaze u Finsku naglo je opao pošto su nova finska ograničenja stupila na snagu, saopštila je danas granična služba koja je posljednjih dana suočena sa prilivom Rusa zbog mobilizacije vojske.

Finska je u četvrtak uveče zatvorila granicu za Ruse sa evropskim turističkim vizama, tako da je narednog dana, u petak, u Finsku ušlo 1.688 Rusija, a to je tri puta manje nego prije uvođenja ograničenja.

"Broj ulazaka je znatno opao od stupanja na snagu ograničenja", navela je finska granična služba na Tviteru.

Između 7.000 i 8.000 Rusa ulazilo je dnevno u Finsku od kada je ruski predsjednik Vladimir Putin prije nekoliko dana naložio djelimičnu mobilizaciju. Mnogi Rusi, vojno sposobni, počeli su da bježe u inostranstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније