Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

Beta/M.L.B.

27. 04. 2024. 09:18 >> 09:18
1
Čitaj mi:

Rusko ministarstvo odbrane:

Oboreno 68 ukrajinskih dronova iznad Krasnodara i Krima

Vojska je noćas presrela 68 ukrajinskih dronova u ruskoj južnoj oblasti Krasnodar i na Krimu, saopštilo je ministarstvo odbrane Rusije.

Prema navodima tog ministarstva, 66 dronova oboreno je iznad teritorije Krasnodarke oblasti, a dva iznad Krimskog poluostrva, koje je Rusija pripojila 2014. godine.

"Pokušali su da napadnu naftne rafinerije i infrastrukturu. Prema informacijama sa lica mjesta nema povrijeđenih ni ozbiljne štete", napisao je na Telegramu guverner oblasti Krasnodar Venjamin Kondratjev.

Ukrajinska vojska povećala je napade dronovima na rusku teritoriju posljednjih mjeseci, a ciljevi su uglavnom energetski objekti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније