Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

14. 08. 2015. 00:30 >> 09:48

DISKOTEKA "MAXIMUS"

Dojava o bombi prekinula prvo veče Refresh-a

Prvo veče festivala elektronske muzike 'Refresh' u Kotoru prekinuto je nakon što je dojavljeno da je u diskoteci "Maximus" postavljena bomba.

Sat prije ponoći, policija je zbog dojave o bombi prekinula žurku. U toku je bio nastup podgoričkog dvojca Tehno klinike.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici festivala je objavljeno da policija provjerava da li je u diskoteci zaista eksplozivna naprava, te da se nadaju da je dojava lažna i da će prvo festivalsko veče biti nastavljeno, čim se za to steknu uslovi.

Provod je nastavljen tek oko dva sata iza ponoći, kada je za miks pultom, pred oko 3.000 ljubitelja elektronske muzike, stao najpopularniji njemački tehno producent Kris Libing, zvijezda prve večeri Refresh-a.

Njemački DJ probio je svoj termin za više od sat vremena, na zadovoljstvo publike koja je nestrpljivo čekala da se žurka nastavi.

"Uzgubljena" dva sata su nadoknađena jer je program poslije trajao do osam jutros i svi najavljeni izvođači su su nastupili.

Večeras u Maximus dolazi dugo iščekivana francuska elektro diva Miss Kittin, čiji će set ispuniti centralnu dvoranu do kraja, a društvo na glavnoj bini praviće joj beogradski disk džokeji Sagor Mash i SMT#NG, te crnogorski favorit Millok. Za nastavak visoke energije na Trance bini pobrinuće se izraleski mag Ezra Didi, poznat i kao Bizzare Contact, koji će večeras da ponovo nastupi u Maximusu ali sa drugim projektom pod nazivom Royal Flush! Uz njega trensere će da raspamete još i podgorički DJ Shogan, te legenda beogradskog trensa Aquapipe. Program Fresh bine večeras predvodiće novljanski majstor P.S sa tročlanom ekipom u sastavu Budo Šuković, Bodzie i Soft 85.

Dnevne ulaznice se mogu kupiti svake večeri na ulazu u Maximus po cijeni od 12 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније