Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.Т.

20. 02. 2023. 14:31 >> 16:22
3

ODGOĐEN GLAVNI PRETRES

Milić: Pritiskaju me da se u ponovljenom postupku ne izvedu svi dokazi

Glavni pretres u slučaju "pokušaj terorizma" na dan parlamentarnih izbora 2016. odgođen je za 10 april.

Jedna od optuženih Branka Milić, opozvala je punomoćje koje je dala advokatu Jugoslavu Krpoviću da je brani u postupku, nakon što je, kako je navela između njih došlo do nesaglasja u pogledu načina odbrane.

Milićeva je medijima saopštila da se na nju vrši pritisak da se u ponovljenom postupku ne izvedu svi dokazi.

"Odlaganje jeste zato što sam ja ostala bez branioca, nisam prihvatila da moj branjenik bude neki od advokata koji su već ovdje u postupku. Razlog je taj što se na mene vrši pritisak da se pred ovim sudskim vijećem u ponovljenom postupku ne izvedu svi dokazi za koje ja lično smatram da su suštinski bitni. A radi se o ulozi režima iz Srbije, konkretno gospodina Aleksandra Vučića", kazala je Milić.

Advokat odbrane Miroje Jovanović kazao je da je ovo sad već šest i po godina koliko traje "ova agonija".

"A čitava Crna Gora je imala prilike da vidi ono sto je Apleacioni sud zaljučio u svom rješenju kojim je ukinuo prvodonijetu prvostepenu presudu. I upravo prisustvo mojih klijenata danas ovdje govori koliko su maliciozni oni koji tvrde da postaje nekakve simbioze i nekakvi dogovori s onima koji su ovo montirali. Familija Đukanovic i DPS su ovo montirali, ovaj proces", kazao je Jovanović.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније