Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J. [ Primorski portal ]

19. 03. 2024. 18:10 >> 18:10

NAVIJAČI BUDUĆNOSTI

Osumnjičeni da su povrijedili tri policajca braniće se sa slobode

Navijači Budućnosti, osumnjičeni da su fizički povrijedili tri policajca u Baru, u izviđajnom postupku će se braniti sa slobode. Primorski portal saznaje da četvorici osumnjičenih za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje, sudija za istragu Osnovnog suda u Baru nije odredila pritvor.

Osnovno državno tužilaštvo Bar je predložilo pritvor, a za osnov je navedeno da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo.

Sudija za istrage Osnovnog suda u Baru je ocjenio da ne postoji opasnost da će ponoviti krivično djelo. Primorskom portalu je potvrđeno u Osnovnom sudu Bar da četvorica osumnjičenih do sada nisu osuđivani.

"U daljem toku postupka četvorica osumnjičenih će se braniti sa slobode s tim što na rješenje sudije za istragu kojim je odbijen predlog za određivanje pritvora Osnovno državno tužilaštvo u Baru ima pravo žalbe, krivičnom vijeću Osnovnog suda u Baru. Ova odluka još uvjek nije konačna", kazala je za Primorski portal PR Osnovnog suda u Baru sudija Tamara Spasojević.

Incident se dogodio u nedelju veče, nakon utakmice Mornar – Budućnost. Četvorica Varvara bili su akteri masovne tuče sa navijačima Crvene zvezde u kojoj su zadobili i lakše tjelesne povrede.

Nakon tuče putničkim vozilom su se uputili ka sportskoj dvorani „Topolica“ gdje su fizički nasrnuli i na pripadnike policije, te nanijeli lake tjelesne povrede trojici policajaca koji su te noći bili na dužnosti.

U Opštoj bolnici Bar je potvrđeno da se ljekarima obratilo sedam pacijenta kojima su konstatovane lakše tjelesne povrede.

Iste noći kad se dogodila masovna tuča, četvoricu Podgoričana policija je uhapsila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније