Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.Č.J.

22. 03. 2024. 08:52 >> 10:19
Čitaj mi:

sud za prekršaje budva

Taksisti 30 dana zatvora, vozio sa više od dva promila alkohola u krvi

Državljaninu Srbije izrečena je kazna zatvora u trajanju od 30 dana jer je vozio "taksi" sa više od dva promila alkohola u krvi.

"D.Č. (1978) iz Vrbasa, Republika Srbija, sa stalnim nastanjenjem u Ulcinju oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana", saopšteno je iz Suda za prekršaje Budva.

Nakon sprovedenog hitnog postupka kaznu je izrekla sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić.

"U posupku su dokazani navodi optužbe, kojima je okrivljenom stavljeno na teret da je dana 20.03.2024.godine u mjestu Donji Štoj upravljao vozilom ‘taxi’ oznaka pod dejstvom alkohola u koncentracij od 2,32 g/kg alkohola u organizmu", navodi se u saopštenju.

Kako navode iz Suda za prekršaje određen su mi i tri kaznena boda, kao i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od šest mjeseci.

"Zbog opasnosti od ponavljanja prekršaja, on je prije pravosnažnosti rješenja sproveden na izdržavanje kazne u UIKS Spuž", zaključuje se u saopštenju Suda za prekršaje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније