Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

04. 09. 2014. 08:58 >> 08:58
1

AFERA OKO POMADE

Tužiteljka oslobođena jer je šteta mala

Izvršni direktor lanca prodavnica “Kozmetiks market” Zoran Đorojević kazao je da neće krivično goniti zamjenicu Osnovnog tužioca u Podgorici Rominu Vlahović, jer je riječ o sitnoj krađi i da je to za njega uzaludan posao.

 

Vlahović je vraćena na posao početkom juna nakon suspenzije jer sud nije mogao da utvrđuje njenu odgovornost zbog toga što je riječ  o krađi manjoj od 150 eura i za koju je može goniti samo vlasnik “Kozmetiks marketa”, koji to ne želi, pišu Dnevne novine.

Đorojević je Dnevnim novinama kazao da neće krivično goniti tužiteljku, jer su takve krađe u njihovim prodavnicama svakodnevne.

“To vam je uzaludan posao. Takvih slučajeva imamo na hiljade”, kazao je kratko Đorojević Dnevnim novinama.

Vlahović je Više državno tužilaštvo teretilo da je 12. januara 2013. u Podgorici u "Kozmetiks marketu" ukrala dva kozmetička proizvoda male vrijednosti, tako što je skupe kreme stavljala u kutije jeftinijih, koje je zatim tako plaćala na kasi.

Presudu da zbog toga plati četiri hiljade eura je donijela sudija Maja Zeković.

Vlahović je na suđenju demantovala da je krala pomade, optužujući Osnovnog državnog tužioca u Podgorici da joj je namjestila to krivično djelo.

Mediji su juče objavili da je vraćena na radno mjesto pošto je Viši sud u Podgorici donio rješenje u kojem je navedeno da je predmet zastario.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније