Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Glorija.hr ]

04. 01. 2023. 22:14 >> 06:45
1

GLUMICA POTVRDILA

Razvode se Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Hrvatska glumica Jelena Perčin (41) potvrdila je u razgovoru za hrvatsko izdanje magazina Gloria da se razvodi od crnogorskog glumca Momčila Otaševića (32), sa kojim ima sina Jakšu i kćerku Mašu.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević razvode se nakon više godina braka.

"Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila da ne pričam o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o razvodu. Svaki razvod je grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece. Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku", izjavila je Jelena za Gloriju.

Ljubav Jelene i Momčila, dogodila se na snimanju serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a vjenčali su se 2018. godine.

“Ono što smatram da ljubav jeste, nijesam još doživjela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nijesam otišla, a da se nijesam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila", izjavila je Jelena.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније