Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.Mi.

28. 05. 2020. 11:15 >> 11:44

MOMČILO OTAŠEVIĆ

"Korona mi je sve planove okrenula naopačke"

Crnogorski glumac Momčilo Otašević trenutno je u Zagrebu, a za Jutranji program TVCG kaže kako se nada skorom dolasku u Crnu Goru, jer čeka ga puno posla i dosta snimanja.

Najviše se raduje predstavi sa Jagušem Markovićem u Tivtu.

''Neću ništa da pričam dok se sve ne stavi na papir, a nadam se da će sve proći kako treba. Korona mi je sve planove okrenula naopačke, tako da se nadam da će ovog puta sve biti kako smo i isplanirali'', kazao je Otašević.

Na društvenim mrežama veliki broj pozitivnih komentara izazvao je video u kojem crnogorski glumac Momčilo Otašević govori stihove pjesme napisane jednog aprilskog dana, pod imenom ''Ima jedno mjesto'', autora Momčila Zekovića Zeka. Otašević kaže da je za sve zaslužan Zeković i da je uživao sarađujući sa takvim profesionalcem. Nada se da će uskoro doći u Crnu Goru i nastaviti sa radom, jer su u planu brojna snimanja i predstave.

Snimci kamere i iz drona, u najvećoj mjeri nastali su u danima karantinske izolacije, djelo su Novaka Nola Abramovića iz cetinjskog Siriusa, dok montažu i rediteljski zadatak potpisuje rediteljka Dušanka Belada, aranžman je priredio Aleksandar Saša Gajić. Snimatelj vokala je bio Milan Čekić iz Zagreba.

''Sve je nastalo iz jednog mail-a, Zeko je poslao mail da bih ja pročitao pjesmu koju je napisao i da mu onda kažem šta mislim. Onda smo se složili da bi to bilo lijepo da ja to izgovorim. Zatim je Zeko dodao muziku, pa smo odlučili da ubacimo i video. Tako sasvim slučajno desilo se da napravimo ovako nešto, najviše zahvaljujući Momu Zekoviću'', kaže crnogorski glumac Momčilo Otašević.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније