Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.B. [ RTS ]

03. 01. 2024. 10:13 >> 10:13

GLUMCI POTVRDILI

"Blizanci" ponovo zajedno poslije 35 godina

Arnold Švarceneger podijelio je fotografiju sa svojim kolegom i dugogodišnjim prijateljem Denijem Devitom, a dvije filmske legende potvrdile su da se planira nastavak kultne komedije "Blizanci".

Švarceneger je pozirao zajedno sa Devitom i njegovom ćerkom Lusi nakon brodvejske predstave "I Need That" u kojoj glume.

"Moj brat! Bilo je fantastično gledati Denija na Brodveju", objavio je Švarceneger.

"On i Lusi i ostatak postave zabavljali su publiku, koja se smijala i uživala u svakom minutu. Jedna od najboljih predstava na kojoj sam bio, pravi spektakl sa srcem. Ne mogu da dočekam da ponovo radimo zajedno", istakao je Švarceneger.

U "Blizancima" su Švarceneger i Devito glumili Džulijusa i Vinsenta, koji otkrivaju da su blizanci začeti tokom tajnog eksperimenta u laboratoriji. Iako je imao skroman budžet od 15 miliona dolara, film je postao ogroman hit sa zaradom od 216 miliona dolara.

Glumački par ima u planu nastavak hit komedije koji treba da se zove "Trojke", a treći član kako se šuška biće Edi Marfi, mada se u posljednje vrijeme pominje i Trejsi Morgan.

Nastavak je već trebalo da počne da se snima, ali je produkcija odložena zbog smrti reditelja Ivana Rajtmana koji je preminuo u februaru 2022. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније