Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

09. 08. 2013. 13:35 >> 13:35
2

ZBOG KIŠE

"Cucka jeka" odgođena za 18. avgust

Manifestacija "Cucka jeka", koja se treću godinu zaredom organizuje u Kobiljem Dolu, umjesto sjutra, biće održana naredne nedjelje 18. avgusta, zbog najavljenog pogoršanja vremena, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije u Prijestonici Cetinje.

Iako je termin održavanja manifestacije promijenjen, u Kobiljem Dolu će nastupiti svi najavljeni muzičari, pa će tako, uz Dragoljuba Đuričića i bubnjare regiona, na događaju učestvovati i kultni rok sastavi "Darkwood Dub" i "Kerber", gitarski duo Srđan Bulatović – Darko Nikčević, Branka Šćepanović, Rajko Radović i cetinjsko Kulturno–umjetničko društvo "Njegoš".

"Odlaganje termina uslovljeno je najavama meteorologa, vezanim za moguće vremenske promjene tokom subote. Naime, kako postoji realna mogućnost da će tokom dijela dana padati kiša, a u cilju prevencije organizacionih poteškoća, zajedno sa ostalim partnerskim stranama donijeli smo odluku o odlaganju", kazala je zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Nikolić.

Državni sekretar u Ministarstvu turizma i održivog razvoja Predrag Jelušić iskazao je uvjerenje da će posjećenost treće "Cucke jeke" biti još veća u odnosu na njena prethodna izdanja.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније