Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ R.B. ]

23. 12. 2022. 22:45 >> 22:47

TONIJEV OPROŠTAJ

"23. prosinac" i Masimov odlazak

Hrvatski pjevač, Toni Cetinski, je u oproštaju od Masima Savića spomenuo da je preminuo na 23. decembar, datum koji je njemu naročito bolan.

"Baš na današnji dan si morao otići, dragi Max. 23. prosinac. Iskrena sućut obitelji", napisao je Toni na svojoj Fejsbuk stranici.

Prije četiri godine, Toni i Masimo su zajedno otpjevali "23. prosinac" u HRT-ovoj emisiji "A strana".

Pjesmu je Toni objavio 1995. godine i o njoj rijetko govori u intervjuima.

Podsjećamo, vijest o Masimovoj smrti potvrdile su njegova supruga Eni i kćerka Mirna.

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna", napisale su na Fejsbuku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније