Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba ]

08. 02. 2021. 23:43 >> 23:36
1

ZA POSEBNE I LIJENE

"Nike" napravio patike koje se obuvaju bez saginjanja

Kompanija "Nike" je predstavila prve patike za koje nije potrebno sagnuti se da bi se obule i skinule, a koštat će 120 dolara.

Prije svega "Nike Go FlyEase" namijenjene su osobama s fizičkim i zdravstvenim poteškoćama, ali će im se i lijeni ljudi sigurno obradovati.

One nijesu upotrebljive samo onima koji se bave sportom, već i onima koji se bave drugim vrstama aktivnosti.

Patike imaju fleksibilni mehanizam koji olakšava njihovo obuvanje i skidanje. Iz "Nikea" su poručili da su ovaj proizvod osmišljavali imajući na umu pristupačna rješenja.

Koštaće 120 dolara i prodavaće se dva modela u različitim bojama. Oba modela imaju flourescentne detalje.

Prodaja bi trebala da počne 15. februara za, kako je naveo proizvođač, odabrane članove "Nike" zajednice. Za ostale će prodaja početi nešto kasnije ove godine, piše list Independent.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније