Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Ч.Ј. [ RTS ]

20. 08. 2023. 16:57 >> 16:56

SRBIJA

Dupla svadba na Zlatiboru – u brak helikopterima

Kao primjer povezanosti u vremenu raznih podjela, u zlatiborskom kraju u Srbiji neuobičajena svadba. Istovremena ženidba dva brata, a mladenci su na slavlje stigli na još neobičniji način.

Prvi put u užičkom kraju neobična svadba u svakom smislu. Dvije mlade iz Prijepolja i Novog Pazara sa mladoženjama iz Balića kod Brodareva početak bračnog života obilježile su letom helikopterom.

„Eto dva brata, našli žene istovremeno. I to je neki spektakl koji nije svakodnevno. Svakako smo uvijek zajedno, eto i zajedno se oženismo što kažu. Zajednička svadba i tako“, kaže Ervin Žigović, jedan od mladoženja.

Drugi mladoženja, njegov brat Benjamin Žigović ističe da je važno vratiti se u svoj zavičaj: „Rođeni u Berlinu, Njemačkoj, tamo živimo, tamo radimo. Ipak je ovo naš kraj i treba se nekad vratiti ovdje.“

Kako su imali iste planove sa svojim izabranicama, priča Ervin, odlučili su se za zajedničko svadbeno veselje.

A roditelji su odlučili da poštuju njihovu odluku.

„Sve želje je naravno nemoguće ispuniti, ali mi kao roditelji pokušavamo. Naravno, sve ovo radimo zato što smo ponosni na njih što su nam, što kažu, dobri momci, dobri sinovi“, objašnjava Bazo Žigović.

Žigovići planiraju da dolete trajno i u Srbiju, jer su dobro učvrstili poslovne temelje, a sada će se posvetiti stvaranju porodice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније