Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Б. [ N1 ]

05. 11. 2023. 17:46 >> 22:58

NA PRIPREMAMA ZA MEČ SA MASKOM

Zakerberg pokidao ligamente na treningu, završio na operaciji

Nezgoda koju je osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg imao na treningu borilačkih vještina, poslala ga je na operacioni sto. Generalni direktor "Mete" i entuzijasta u mješovitim borilačkim vještinama, objavio je na društvenim mrežama da je pokidao jedan od prednjih ukrštenih ligamenata dok je trenirao za meč zakazan početkom sljedeće godine sa tehnološkim mogulom Elonom Maskom, prenosi RTS.

Fotografija koju je objavio na Instagramu prikazuje milijardera kako leži u bolničkom krevetu sa podignutim zavijenim lijevim koljenom, i sa protezom.

"Pokidani su mi ligamenti i upravo sam imao operaciju. Zahvalan sam doktorima i timu koji brinu o meni. Trenirao sam za takmičarsku MMA borbu početkom sljedeće godine, ali sada je to malo odloženo. Još uvijek se radujem što ću to učiniti nakon što se oporavim. Hvala svima na ljubavi i podršci", objavio je Zakerberg na Instagramu.

Zakerberg, koji je u maju završio svoj prvi turnir u džiju-džicuu, ranije je objavio novosti o treninzima borilačkih vještina. Prije nekoliko nedjelja, on je na Instagramu podijelio fotografiju svog lica izbliza na kojoj se vide modrice oko nosa i ispod očiju, koje je pripisao borbi koja se "malo izmakla kontroli".

Osnivač "Fejsbuka" i Elon Mask su ovog ljeta bili u žiži interesovanja javnosti nakon što su dogovorili lično sučeljavanje krajem juna. Dva najistaknutija svjetska tehnološka milijardera pristali su da se bore jedan protiv drugog na borilištu ultimat fajta u Vegas "Oktagonu".

Mask je u jednom trenutku rekao kako se sprema dizanjem tegova. Ali u avgustu, izvršni direktor "Tesle" je objavio na društvenim mrežama da će mu možda biti potrebna operacija prije nego što dođe do okršaja.

Ubrzo nakon toga, Zakerberg je objavio da je spreman napisavši: "Ako Elon postane ozbiljan u vezi sa pravim datumom i zvaničnim događajem, on zna kako da sa mnom kontaktira. Inače, ja nastavljam, fokusiraću se na takmičenje sa ljudima koji ozbiljno shvataju sport".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније