Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

03. 03. 2015. 23:54 >> 23:47

PADOBRANAC

Onesvijestio se prilikom skoka iz aviona

Mladić po imenu Kristofer doživio je nimalo prijatno iskustvo kada se, prilikom skoka iz aviona, onesvijestio usljed panike, pritom ne stigavši da otvori padobran. Čitava drama dešavala se u Australiji, i to na 2.700 metara nadmorske visine.

Instruktor je, srećom je na vreme ustanovio da je Kristofer izgubio svijest. Uspio je da ga stigne na 1.200 metara kako bi povukao ručicu i otvorio padobran.

 Ubrzo se i sam Kristofer osvijestio pa se ova nimalo bezazlena situacija ipak završila bez posljedica. On se bezbjedno spustio na zemlju poslije 30 sekundi bez svijesti u vazduhu.

Srećom, instruktor je uspeo da sustigne Kristofera i otvori mu padobran

“To je bio vjerovatno najstrašniji trenutak u mom životu”, napisao je Australijanac o trenutku kada ga je samo nekoliko stotina metara dijelilo od smrti.

Snimak koji je objavljen na Jutjubu, prikupio je više od 3 miliona pregleda. Pretpostavlja se da je mladić izgubio svijest zbog ogromnog straha.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније