Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Tanjug ]

09. 10. 2015. 11:19 >> 11:19

PORAZ I BRAZILA

Ekvador "utišao" Buenos Ajres

Početak južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko fudbalsko prvenstvo 2018. bio je šokantan za Brazil i Argentinu koji su od Čilea, odnosno Ekvadora, izgubili sa 2:0!

Golovima Vargasa u 72. i Sančeza u 90. minutu Čile je u Santjagu savladao Brazil, dok je Argentina za nepuna dva minuta doživjela pravi debakl na svom terenu.

Erazo u 81. i Kaisedo u 82. minutu "utišali" su cijeli Buenos Ajres i Ekvadoru donijeli kapital koji u nastavku kvalifikacija može biti od presudnog značaja.

Argentina je, istina, igrala bez povrijeđenog Lea Mesija, a sada ju je zadesio novi peh pošto je i Serhio Aguero morao da napusti teren već u 24. minutu i najvjerovatnije neće biti u sastavu reprezentacije koja će već u utorak igrati protiv Paragvaja.

Biće to, bez sumnje, novi težak ispit za Argentince pošto je i Pargvaj kao gost osvojio sva tri boda, savladavši Venecuelu sa 1:0.

Sva tri boda na gostovanju "uknjižio" je i Urugvaj pošto je u La Pazu pobijedio Boliviju sa 2:0.

Najzad, pobjedu od 2:0, ali na svom terenu, ostvarila je i Kolumbija. Gutijerez u 36. i Kardona u 90. minutu zatresli su mrežu Peruanaca i Kolumbijcima omogućili mirniji nastavak kvalifikacija.

Rezultati 1. kola južnoameričkih kvalifikacija:

La Paz: Bolivija - Urugvaj 0:2 (Kaseres u 10. i Godin u 69. minutu)

Barankila: Kolumbija - Peru 2:0 (Gutijerez u 36. i Kardona u 90.)

Puerto Ordaz: Venecuela - Paragvaj 0:1 (Gonzales u 85.)

Santjago: Čile - Brazil 2:0 (Vargas 72, i Sančez 90.)

Buenos Ajres: Argentina - Ekvador 0:2 (Erazo 81, i Kaisedo 82. minut)

Kvalifikacije se nastavljaju u utorak utakmicama:

Ekvador - Bolivija, Urugvaj - Kolumbija, Paragvaj - Argentina, Brazil - Venecuela i Peru - Čile.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније