Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 05. 2013. 10:20 >> 10:20

MOGUĆ POVRATAK

Zlatan obnavlja vezu sa Juveom

Zlatan Ibrahimović veoma je zagrijan da se vrati u Juventus. Jedini klub koji može sebi da priušti Šveđanina u Seriji A je Juve i to zahvaljujući činjenici da je on spreman da se odrekne trećine svojih primanja.

Prema italiijanskim medijima, scenario je sljedeći, Ibrahimović će potpisati ugovor na četiri godine, što praktično znači da će završiti karijeru u Juventusu. Primaće godišnje osam miliona eura neto, četiri manje nego u Pari Sen Žermenu, ali će imati bonuse za golove i asistencije koje bi trebalo da plaća "Najk".

Jasno je da je ova kompanija veoma zainteresovana da Ibrahimović pređe u Juventus jer bi im to donijelo profit, s obzirom na broj navijača koje italijanski tim ima u Italiji i van nje, posebno u Americi, među potomcima italijanskih iseljenika.

Takav rasplet za Juve znači da Pavel Nedved preuzima konce, on je praktično najveći zagovornik povratka Ibrahimovića u klub, za razliku od direktora Marote.

Juventus je ionako prejak za Seriju A, sa Ibrahimovićem dominacija bi bila nastavljena godinama, ali ostaje pitanje može li on da odvede klub na viši nivo i smanji jaz između "Stare dame" i najboljih evropskih ekipa.


Navijači su podijeljeni, oni tvrdokorniji su protiv, naravno zbog činjenice da je ostavio klub kada je bilo najteže, oni umjereniji smatraju da Juve treba da gleda u budućnost.

Za Ibrahimovića takva mišljenja nijesu problem, on je navikao na izazove, a sačekaće dogovor klubova.

Naime, Pari Sen Žermen traži 20 miliona eura, Juventus će ponuditi oko 15, a vjeruje se da će Rajoline pregovaračke sposobnosti doći do izražaja.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније