Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 05. 2013. 16:38 >> 16:55

VIDEO: Bajkovićev kiks umalo koštao Zvezdu

Golman Zvezde Boban Bajković je napravio nevjerovatan kiks u Jagodini, koji je mogao skupo da košta Zvezdu u trci sa Partizanom za šampionsku titulu.

Naime, Milan Đurić je, blago iskosa sa lijeve strane, ubacio loptu u Zvezdin šesnaesterac gdje se očekivala ili reakcija odbrane ili neki potez napadača koji bi ugorzili gol Bobana Bajkovića.

Nije se desilo ni jedno ni drugo, već nešto potpuno neočekivano: Bajković je toliko bio ubijeđen da lopta, odlazi pored stative - da je podigao ruke u stilu "dobro je, opasnost je prošla". A onda je pratio loptu i posmatrao kako ulazi u gol...

Zvezda je, srećom po navijače crveno-bijelih, ubrzo povela: Milunović je manje od 60 sekundi poslije velikog Bajkovićevog kiksa, donio svojim golom pobjedu klubu sa Marakane od 3:2.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније