Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 01. 2016. 11:06 >> 11:46

PODRŽAO BIVŠEG SAIGRAČA

Roberto Karlos: Zidan razmišlja kao igrači

Bivši fudbaler Real Madrida Roberto Karlos podršao je svog nekadašnjeg saigrača Zinedina Zidana, koji je u ponedjeljak izabran za novog trenera "kraljevskog kluba" nakon što je otkaz dobio Rafael Benitez.

Brazilac je rekao Florentino Perez napravio dobar potez što je pružio priliku Zidanu, koji je prethodno vodio Kastilju (B tim Reala), a bio je pomoćnik Karlu Anćelotiju.

"Napokon je Perez poslušao zdrav razum i za trenera postavio Zidanea. On je moderan trener jer razmišlja kao igrači. Igrači nijesu razumjeli Beniteza, a sa Zidanom će to sigurno biti dosta drugačije", rekao je Karlos.

Mnogi su kritikovali Pereza što često mijenja trenere, ali Karlos vjeruje da je napokon našao pravog čovjeka za ovaj posao.

"Ovo je najbolja moguća odluka za Pereza. Zidan nije trener, on je učitelj", dodao je legendarni brazilski fudbaler.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније