Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 05. 2013. 23:35 >> 23:35

ŠALA PRIJATELJA

Di Kanio: Opsovao sam Fergusona

Menadžer Sanderlenda Paolo di Kanio otkrio je da je svojevremeno opsovao Aleksa Fergusona i spustio mu slušalicu kada ga je ovaj zvao da pređe u Junajted.

Ferguson je tokom božićnih praznika zvao Di Kanija koji je tada nastupao za Vest Hem, ali je kontroverzni  Italijan mislio da se njegovi prijatelji šale sa njim pa ga je opsovao.

"Zvao me je dva dana za redom. Mislio sam da je prijatelj iz Italije pa sam ga opsovao i spustio slušalicu. Zvao je ponovo i rekao: „Ne Paolo, ovde je Aleks“, a ja sam ponovo opsovao", rekao je Di Kanio.

Di Kanio je istakao da mu je bilo potpuno nevjerovatno da ga Ferguson želi u timu, obzirom na njegove godine.

"Bilo mi je nevjerovatno da me želi jer sam imao 31 godinu i želio je da igram iza napadača jer je Tedi Šeringem imao skoro 40 godina i bio spreman da se penzioniše. Mislio sam da je lud jer me želi. Mislio sam da je šala pa sam rekao da ne mogu da izdam ljude iz Vest Hema. Naravno da danas žalim zbog toga", dodao je Di Kanio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније