Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

05. 09. 2016. 13:50 >> 13:36
1

OPERISAN U SUBOTU

Bekenbaueru ugrađen bajpas

Legendarnom njemačkom fudbaleru Francu Bekenbaueru ugrađen je bajpas, prenio je danas njemački list "Bild".

Kako se navodi, Bekenbaueru je bajpas ugrađen u subotu, a operacija je bila zakazana i prije nego što je prošle nedjelje protiv njega podnijet krivični postupak zbog navodne korupcije u vezi sa dodjelom Svjetskog prvenstva Njemačkoj 2006. godine.

"Bild" je prenio da je sedamdesetogodišnji Bekenbauer bio u svojoj kući u Salcburgu kada su je prošle nedjelje pretresle švajcarske vlasti koje vode istragu, a u petak je otputovao u Njemačku da se pripremi za operaciju.

Švajcarsko tužilaštvo je prošle nedjelje podnijelo krivični postupak protiv Bekenbauera i dvojice bivših predsjednika Fudbalskog saveza Njemačke zbog navodne korupcije, pranja novca i zloupotreba u vezi s dodjelom Mundijala Njemačkoj 20086.

Tokom finalnog glasanja Njemačka je sa 12:11 pobijedila Južnu Afriku i dodijeljeno joj je Svjetsko prvenstvo 2008. godine.

Bekenbauer, koji je kao kapiten (1974) i kao selektor (1990) predvodio Njemačku do pobjede na Svjetskom prvenstvu, prošlog je oktobra priznao da je pogriješio tokom kandidature 2000. godine, ali je negirao da je kupio glasove.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније