Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

21. 04. 2024. 17:36 >> 17:35
Čitaj mi:

BAJERN SAOPŠTIO

Statua Bekenbauera krasiće plato ispred "Alijanc" Arene

Ispred "Alijanc" Arene biće postavljena statua nedavno preminule legende kluba i njemačkog fudbala Franca Bekenbauera, saopštio je Bajern.

Bekenbauer je preminuo 7. januara u 78. godini.

Bista će biti izrađena od bronze, a biće odmah pored statue Gerda Milera, još jednog legendarnog asa Bavaraca, koji je preminuo 2021. godine.

"Statua mora biti takva da ocrtava gracioznost sa kojom je igrao Bekenbauer", otkrio je Kurt-Landauer Stiftung, koji je ispred organizacije navijača Bajerna inicirao ideju da se izradi bista legendarnog fudbalera.

Ona će biti visoka 2,7 metara.

Klub je najavio da bi sve trebalo da bude završeno za godinu i po dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније