Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

12. 01. 2017. 21:29 >> 21:05

ZAMJENA ZA EVRU

Juve ponudio četiri miliona eura za Kolašinca

Italijanski šampion Juventus ponudio je četiri miliona eura njemačkom Šalkeu za reprezentativca Bosne i hercegovine Seada Kolašinca, navode italijanski mediji.

S obzirom da Kolašincu u junu ove godine ističe ugovor sa bundesligašem, nakon čega će biti slobodan igrač, očekuje se da ponuda bude prihvaćena te da bosanski fudbaler u januarskom prelaznom roku dođe na pozajmicu u “Staru damu“.

Lijevi bek Juventusa, iskusni Patris Evra, najavio je da bi u zimskom prelaznom roku napustio klub, pa je jasno zbog čega je aktuelni šampion Italije zainteresovan za Kolašinca.

Kako izvješavaju italijanski mediji, Juventus je uputio ponudu od dva miliona eura za Kolašinca, da dođe na polugodišnju pozajmicu do isteka njegovog ugovora sa Šalkeom.

Dogovor bi podrazumijevao i dva miliona eura bonusa ukoliko Kolašinac upiše određeni broj nastupa tokom šestomjesečne pozajmice.

Od debija za reprezentaciju BiH, 18. novembra 2013, 23-godišnji defanzivac je upisao 13 nastupa. Zanimljivo, prethodno je igrao za mlade reprezentacije Njemačke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније