Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

13. 01. 2017. 22:40 >> 22:17

NEMA POZAJMICE

Konte: Teri ostaje u Čelsiju

Trener fudbalera Čelsija, Antonio Konte rekao je danas da nema namjeru da pusti Džona Terija da ode, uprkos spekulacijama da bi kapiten mogao da ode na pozajmicu u zimskom prelaznom roku.

Teri nema sigurno mjesto u prvom timu pored Davida Luiza, Garija Kejhila i Sesara Aspilikuete. On je ove sezone igrao samo pet prvenstvenih utakmica, a bio je prvotimac u utakmici protiv Piterboroa prošlog vikenda u FA kupu, kada je isključen.

Britanski mediji spekulisali su da bi 36-godišnji Teri mogao da ode na pozajmicu u Bornmut, što je trener te ekipe Edi Hau negirao.

Konte ne namjerava da pusti Terija da ode sa Stamford Bridža.

"Džon je važan igrač u našem timu, za ekipu, za mene. Njegov rad na terenu, u svlačionici i van nje je fantastičan. To pokazuje da je odličan igrač, ali i veliki čovjek i za mene je sjajno što imam takvu osobu da mi pomogne u prvoj sezoni u klubu. Zbog toga Džon ostaje kod nas, on je naš igrač, on je u mojoj ekipi", rekao je Konte, prenijeli su britanski mediji.

"Kada vidim situaciju koju želim i kada vidim da zaslužuje da igra, on će igrati. On je zaista važan igrač za mene", dodao je italijanski trener.

Poslije 20 kola u Premijer ligi Čelsi je prvi na tabeli sa 49 bodova. Londonski klub će u subotu igrati na gostovanju protiv šampiona Engleske Lestera, koji zauzima 15. mjesto na tabeli sa 21 bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније