Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

14. 01. 2017. 23:53 >> 23:27

POJAČAO RADNIČKI

Volkov pronašao klub, vraća se u Srbiju

Povremeni reprezentativac Crne Gore Vladimir Volkov novi je igrač niškog Radničkog.

Bivši bek Partizana u Srbiju se vraća poslije dve godine u inostranstvu gdje je igrao za belgijski Mehelen i poljski Leh Poznanj.

Rođeni Nišlija je karijeru počeo u beogradskom Grafičaru, potom je nastupao za Železničar, BSK Borču, OFK Beograd i moldavski Šefir, a kratko je bio i u Portugalu na pozajmici u Portimonenseu.

Jednom je igrao za Srbiju 2011, a od 2012. nastupa za Crnu Goru za koju je skupio 16 mečeva.

"Naravno da sam veoma obradovan informacijom koju mi je dao predsjednik Tončev da su pregovori sa Volkovim uspješno okončani. 'Krčkalo' se to nekoliko dana, ali, na naše zadovoljstvo, sada je i definitivno jasno da je Volkov igrač Radničkog", rekao je trener Radničkog Milan Rastavac, prenosi B92.

Volkov je bio bez kluba od ljeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније