Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Blic ]

28. 04. 2015. 22:01 >> 21:53
5

VOLKOV MAŽIĆU

"Što ulaziš u frku kad si slabiji"

Crnogorski reprezentativac Vladimir Volkov dodatno je uzburkao buru, koja se ne smiruje ni tri dana nakon 148. vječitog derbija Srbije, ne baš prikladnom porukom glavnom sudiji susreta Miloradu Mažiću.

Lijevi bek Partizana i najbolji arbitar Srbije su već u uvodnim trenucima imali okršaj, jer je Volkov imao šta da mu prigovori prilikom napravljenog prekršaja, pa mu je Mažić odmah pokazao žuti karton i time dokazao da neće dozvoljavati raspravu sa igračima.

Crnogorski reprezentativac je po završetku derbija sa Zvezdom (0:0), koju su inače obilježili neredi uoči meča, dao skandaloznu izjavu:

"Ako je narcisoidnom i prepotentnom Mažiću ispod časti da sudi u Superligi, neka ide da sudi samo Ligu šampiona".

To mu nije dovoljno, već je Volkov na svoj Instagram profil postavio sliku sa Mažićem uz poruku:

"Što ulaziš u frku kad si slabiji", potpuno neprimjereno citirajući legendardnog NBA košarkaša Čarlsa Barklija.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније