Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Portal analitika, Objavila: J.B.Č. ]

18. 06. 2017. 10:52 >> 10:25

DRUGO POJAČANJE

Fubaler Partizana stiže među "vukove"

Drugo pojačanje Zete dolazi iz Srbije. Riječ je o Tomislavu Todoroviću, fudbaleru rođenom 13. februara 1998. godine u Beogradu.

Pokriva pozicije desnog krila i polušpica, a bio je član mlađih selekcija reprezentacije Srbije. U protekloj sezoni nastupao je za Teleoptik kao pozajmljen igrač Partizana. Za njega, ipak, nije bilo mjesta u seniorskom timu "crno-bijelih", saradnja je završena i novi klub biće mu Zeta.

Kao perspektivni fudbaler uklapa se u viziju trenera Dušana Vlaisavljevića, koji je najavio da će Golubovčani dovoditi samo mlade igrače. Prije njega, opremu Zete zadužio je doskorašnji golman Jedinstva Ljubomir Đurović. "Vukovi" se nalaze na pripremama na Zlatiboru, gdje će ostati do 26. juna.

Tri dana kasnije odigraće prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније