Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V. [ Beta ]

18. 07. 2017. 20:16 >> 19:47

POZAJMICA

Džo Hart novi igrač Vest Hema

Engleski golman Džo Hart narednu sezonu provešće na pozajmici u Vest Hemu, saopštio je danas taj fudbalski klub.

Golman Mančester sitija je prošlu sezonu bio na pozajmici u italijanskom Torinu.

"Prošla sezona je bila zabavna i uživao sam u Seriji A i Torinu, ali spreman sam da se vratim i radujem se što ću ponovo biti dio ove fantastične lige", rekao je Hart za sajt Vest Hema.

Siti je prisao da finansira dio Hartove plate koja iznosi 100.000 funti nedjeljno, pišu britanski mediji. Vest Hem ima mogućnost da na kraju sezone otkupe njegov ugovor.

Džo Hart (30) je u Mančester sitiju od 2006. godine. Za taj klub je odigrao ukupno 348 utakmica i osvojio je Premijer ligu 2012. i 2014. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније