Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 07. 2013. 02:10 >> 09:50

FINALE KUPA KONFEDERACIJA

Brazil - Španija 3:0

Brazil je pobijedio Španiju 3:0, u finalu Kupa Konfederacije, na Marakani. Brazil je poveo pogotkom u 2.minutu, kad je strijelac bio Fred. Drugi gol za Brazil postigao je Nejmar u 44 minutu. Brazil je, na početku drugog poluvremena, poveo 3:0. Strijelac je opet bio Fred.

 

 

Dugo čekano finale

Dvije ekipe koje su igrale najatraktivniji fudbal na Kupu Konfederacija nagrađene su plasmanom u finale - domaćin, Brazil i svjetski i evropski prvak, Španija odlučiće pobjednika ovog takmičenja.

Brazil je u grupi nadigrao Meksiko, Japan i na kraju vrlo dobru Italiju, dok je u polufinalu bio bolji od svog velikog rivala Urugvaja. Španija je imala lakšu grupu, sa pola snage pobijedila Nigeriju i Tahiti, dok je Urugvaj pružio nešto jači otpor, ali nije izbjgao poraz. "Furija" se mučila u polufinalu protiv "azura", bila blizu poraza, ali je izvukla pobjedu nakon penala.

Sve se to, međutim, zaboravlja kada se dođe do finala i noćas treba očekivati sjajan fudbal.

Podsjetimo, meč počinje u ponoć, a prenos je na RTCG 1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније