Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

16. 03. 2018. 18:46 >> 18:42

TRI DEBITANTA

Lučesku objavio spisak za utakmicu protiv Crne Gore

Selektor fudbalske reprezentacije Turske rumunski stručnjak Mirčea Lučescu objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeću prijateljsku utakmicu protiv selekcije Crne Gore.

Crna Gora će 27. marta, na Gradskom stadionu u Podgorici, ugostiti reprezentaciju Turske, a na listi igrača trenera Lučeskua, na koje će računati u ovom susretu, nalazi se 26 imena.

Na listi su trojica fudbalera koji su prvi put pozvani da igraju za nacionalni tim, a to su Abdulkadir Omur iz Trabzonspora, Omer Bajram iz Akhisarspora i Mehmet Zeki Celik iz Istanbulspora.

Lučescu je pozvao sljedeće igrače:

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније