Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 03. 2018. 17:22 >> 17:19

ČETIRI GOLA IKARDIJA

"Petarda" Intera, Milan u seriji, Roma sigurna

Fudbaleri Intera pobijedili su danas u gostima Sampdoriju sa 5:0 u 29. kolu italijanske Serije A, a junak trijumfa bio je kapiten milanske ekipe Mauro Ikardi.

Gosti su poveli pogotkom Ivana Perišića u 26. minutu na asistenciju Žoaa Kansela.

Na scenu je potom stupio Ikardi, koji je prvo mrežu gostiju zatresao u 30. minutu iz jedanaesterca, da bi samo minut kasnije postigao i svoj drugi gol za 3:0.

"Neroazuri" su do poluvremena uspjeli da postignu još jedan gol, a ponovo je strijelac bio Ikardi, ovaj put u 44. minutu.

Već poslije prvog dijela igre pitanje pobjednika bilo je riješeno, a Ikardi je svojim četvrtim golom u 51. minutu postavio konačnih 5:0.

Inter je četvrti sa 55 bodova, dok je Sampdorija sedma sa 44.

Fudbaleri Milana pobijedili su na svom terenu Kjevo sa 3:2 i ostvarili peti uzastopni trijumf.

Milan je poveo u 10. minutu golom Hakana Čalhanoglua, a Kjevo je preokrenuo zahvaljujući golovima Marijuša Stempinjoskog u 33. i Roberta Inglezea u 34. minutu. Domaći su izjednačili golom Patrika Kutronea u 54, a pobjedu je donio Andre Silva u 82. minutu.

"Roso-neri" su mogli ubjedljivije da pobijede, ali je golman gostiju Stefano Sorentino odbranio penal Frenku Kesiju u trećem minutu nadoknade vremena.

Milan je šesti na tabeli sa 50 bodova, a Kjevo poslije trećeg uzastopnog poraza zauzima 16. mjesto sa 25 bodova i nalazi se na bod od zone ispadanja.

Roma je na gostujućem terenu pobijedila Krotone sa 2:0 i ostvarila treću uzastopnu pobjedu. Golove su postigli Stefan El Šaravi u 39. i Rađa Naingolan u 75. minutu.

Rimski klub je treći na tabeli sa 59 bodova, a Krotone se nalazi u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 24 boda.

Fiorentina je kao gost pobijedila Torino sa 2:1. "Ljubičasti" su poveli u 59. minutu golom Žordana Veretua, koji je prethodno, u 14. minutu promašio penal. Izjednačenje domaćem timu donio je Andrea Beloti u 86. minutu, a Fiorentina je pobijedila golom Sirila Teroa u trećem minutu nadokande vremena iz penala.

Poslije treće vezane pobjede Fiorentina je deveta na tabeli sa 41 bodom, a Torino, koji je pretrpio četvrti uzastopni poraz, zauzima 10. mjesto sa 36 bodova.

Kaljari je kao gost pobijedio Benevento sa 2:1, a golove je postigao u nadoknadi vremena. Benevento je poveo u 46. minutu golom Enrika Brinjole, Kaljari je izjednačio golom Leonarda Pavoletija u drugom minutu nadoknade vremena, a pobijedio je u šestom minutu sudijske nadoknade pogotkom Nikole Barelje iz penala.

Kaljari je 14. na tabeli sa 29 bodova, a Benevento je posljednji sa 10 bodova.

Atalanta je kao gost pobijedila Veronu sa 5:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније