Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 03. 2018. 19:51 >> 19:47

ZVANIČNO

Ibrahimović pojačao LA Galaksi

Američki fudbalski klub Los Anđeles Galaksi naveo je danas da je njegov novi igrač Zlatan Ibrahimović jedan od najboljih fudbalera svih vremena, poslije transfera Šveđanina u taj klub iz Mančester junajteda.

Transfer Ibrahimovića prvo je objavljen kao oglas u Los Anđeles Tajmsu, a zatim je Galaksi potvrdio dolazak 36-godišnjeg švedskog napadača.

Takođe, na cijeloj strani Tajmsa objavljena je i poruka Ibrahimovića: "Dragi Los Anđeles, nema na čemu".

Trener Galaksija Zigi Šmid rekao je da će Ibrahimović imati pozitivan uticaj na ekipu.

"Dolazak jednog od najboljih strijelaca u istoriji fudbala će izuzetno pomoći našem klubu u trci za šesti trofej. Kao jedan od najboljih i najtrofejnijih igrača svih vremena, vjerujemo da će Zlatan biti najopasniji napadač naše lige", rekao je Šmid.

Ibrahimović je kao slobodan igrač iz Mančester junajteda prešao u Galaksi, pošto je u četvrtak sporazumno raskinuo ugovor sa engeskim klubom. Njegov ugovor sa Junajtedom trebalo je da istekne na ljeto.

Upitan da li je Los Anđeles dovoljno veliki da izdrži njegovu ličnost, Ibrahimović je odgovorio: "Ako nije, ja ću ga napraviti većim".

"Poslije igranja u Evropi, osvajanja 33 trofeja, igranja u najboljim ekipama na svijetu, igranja sa najboljim igračima na svijetu, želio sam da dođem u SAD da igram svoju igru. Želio sam da ljudi ovdje uživaju u mojoj igri i želio sam da pobjeđujem, a za to sam izabrao Galaksi", rekao je Ibrahimović za Los Anđeles Tajms.

Kada je došao u Junajted, Ibrahimović je rekao: "Biću bog Mančestera".

On je u julu 2016. godine došao na Old Traford iz Pari Sen Žermena. Za engleski klub odigrao je 53 utakmice, postigao je 29 golova i osvojio Ligu Evropa i Liga kup.

Bivši fudbaler Barselone, Ajaksa, Milana, Juventusa i Intera je odigrao samo sedam utakmica, otkako je prošlog aprila pokidao ukrštene ligamente koljena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније