Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

14. 05. 2018. 19:03 >> 18:59

SLJEDEĆE GODINE

Tevez najavio odlazak u penziju

Argentinski fudbaler Karlos Teves najavio je danas da će se povući pošto mu istekne ugovor sa Bokom Juniors na kraju sljedeće godine.

 

"Ostaviću fudbal iza sebe kada mi istekne ugovor sa Bokom na kraju sljedeće godine", rekao je Teves za argentinski Kanal 13.

Teves je u januaru došao u Boku, što mu je treći put da nastupa za voljeni klub.

"Svaki put kada sam odlazio iz Boke, nedostajao mi je klub. Ali, ovog puta neće biti isto. Neću otići u drugi tim, već ću se penzionisati u ovom dresu", istakao je Teves.

Ovaj 34-godišnji napadač je naveo da neće postati trener ili funkcioner po penzionisanju jer je potrebno, kako je rekao, da se spremi za tako nešto.

Teves je ponikao u Boki, iz koje je 2005. otišao u brazilski Korintijans, da bi potom devet godina bio u Evropi gdje je nastupao za Vest Hem, Mančester Junajted, Mančester Siti i Juventus.

Vratio se u Boku 2015. i poslije jedne sezone je otišao u kineski klub Šangaj Šanhua, koji je prije nekoliko mjeseci napustio da bi ponovo potpisao za matični tim.

Karlos Teves je tokom karijere osvajao brojne klupske i individualne trofeje, a za reprezentaciju Argentine je nastupio 76 puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније