Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: R.P. ]

21. 11. 2018. 12:46 >> 12:28

VRAĆA SE U EVROPU?

Milan nudi Zlatanu platu od dva miliona eura

Proteklih dana bilo je govora da je Milan zainteresovan za povratak Zlatana Ibrahimovića, ali sada se zna i šta mu konkretno nude. Kako prenosi "Gazeta delo sport", sportski direktor "rosonera" uveliko je u pregovorima sa LA Galaksijem oko transfera Šveđanina.

Iako su iz uprave američkog kluba demantovali da planiraju da prodaju Ibrahimovića, moguće je da će biti presudna želja bivšeg igrača Ajaksa, Juventusa, Intera i Mančester junajteda, da se vrati u Evropu.

Milan je spreman da mu ponudi ugovor na šest mjeseci i platu od dva miliona eura, ali ono što je bitno je i da žele da unesu opciju produžetka ugovora za još godinu.

"Ibrahimović je blizu Milana, to je činjenica. Možda je sve to u fazi razmatranja, on ima poseban kvalitet, borac je i motiviše saigrače na terenu. Potreban nam je", rekao je nedavno Leonardo.

Ibrahimović je u Milanu igrao od 2010. do 2012. godine i postigao 56 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније