Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 02. 2019. 14:50 >> 14:18

POZVAO GA I PAVAR

Ernandes u Minhenu za rekordnih 85 miliona?

Francuski fudbaler Benžamen Pavar javno je danas pozvao sunarodnika Lukasa Ernandesa da mu se na ljeto pridruži u Bajern Minhenu.

"Dokazao je da je odličan fudbaler. Veoma smo dobri prijatelji i mislim da bi bilo fantastično, ako bi Lukas došao u Bajern. Ipak, to zavisi samo od njega i Bajerna", rekao je Pavar za Bild.

Pavar igra za Štutgart, a na ljeto će preći u Bajern Minhen za 35 miliona eura.

Ernandes je na putu da učini to isto, a list Bild je naveo da bi Bajern za njega mogao da plati Atletiko Madridu 80 miliona eura, što bi bio rekordan transfer njemačkog kluba.

"Ako budemo mogli da dovedemo nekoga kao što je Lukas Ernandes, platili bismo toliko novca", kazao je nedavno predsjednik Bajerna Uli Henes.

Pavar i Ernandes su bili standardni članovi postave reprezentacije Francuske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Pavar je igrao desnog, a Ernandes lijevog beka, iako u svojim klubovima uglavnom nastupaju na pozicijama štopera.

Henes je izjavio da njih dvojicu u njemačkom klubu vidi na bekovskim pozicijama.

Podatak da je Ernandes blizu prelaska u Bajern iznio je sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić, koji je rekao da su u toku razgovori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније