Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 03. 2019. 06:35 >> 06:00

ENGLEZI ZABRINUTI

Više od polovine ulaznica finalistima LŠ

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da će finalisti Lige šampiona dobiti po 17.000 ulaznica za svoje navijače, zbog čega postoji zabrinutost engleskih klubova koji, u slučaju da dođu do finala, neće moći da obezbijede ulaz na stadion većini navijača koji imaju godišnje karte.

Uefa je navela da će više od polovine ulaznica (34.000) od 63.500 koliki je kapacitet stadiona Atletiko Madrida, biti obezbijeđeno za finaliste, 4.000 karata naći će se u prodaji, a 25.500 karata dodjeljuje se lokalnim organizatorima, Uefi i njenim članicama, komercijalnim partnerima i emiterima.

Četiri engleska kluba, Totenhem, Mančester siti, Mančester junajted i Liverpul, naći će se na sjutrašnjem žrijebu za četvrtfinale Lige šampiona i postoji mogućnost da neki od njih prođu u finale.

Pošto svi ti klubovi imaju više od 17.000 prodatih godišnjih ulaznica, neki od tih navijača ostaće bez karte za finale 1. juna u Madridu.

U četvrtfinalu Lige šampiona su i Juventus, Barselona, Porto i Ajaks.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније