Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

07. 05. 2019. 10:25 >> 10:25

BARSA BRANI 3:0

Oslabljeni Liverpul u nemogućoj misiji

Fudbaleri Liverpula i Barselone odigraće danas na Enfildu revanš utakmicu polufinala Lige šampiona.

Ime prvog finaliste dobićemo večeras, a velike šanse da to bude ima Barselona, koja u revanšu brani prednost od 3:0.

Engleskom vicešampionu će biti jako teško, s obzirom da menadžer Redsa Jirgen Klop neće moći da računa na povrijeđene Mohameda Salaha i Roberta Firmina.

"Moraćemo da jurimo golove bez jednih od najboljih napadača na svijetu. To će biti izuzetno težak posao za nas", poručio je Klop.

Osim Salaha i Firmina, Livepul je zbog povreda i bez Keite i Lalane.

"Probaćemo da pobijedimo i prođemo. Jedino to daje smisao ovoj utakmici. Situacija nije kakva nam odgovara, ali to je Barselone. Daćemo sve od sebe da u pomoć navijača ovu dugu sezonu produžimo još malo. Nemamo mnogo šansi za finale, ali kako god da završi naša sezona je nevjerovatna", kazao je Klop.

Njemac je dodao i da njegov tim ne planira da od prvog minuta krene na sve ili ništa.

"Ako to uradimo bićemo kažnjeni. Znate, oni imaju Mesija, dajte mu previše prostora i nećete dobro proći. Svjesni smo da ne možemo da vodimo 3:0 na poluvremenu, zato će biti neophodno da se borimo svih 90 minuta", rekao je Klop.

Fudbaleri Barselone u Liverpul su došli vjerujući da će postići gol, ali i sa svojom tradicionalnom namjerom da ostvare pobjedu.

"Ako budemo razmišljali o rezultatu iz prvog meča, to bi bila greška. Moramo da igramo kao da je u pitanju finale. Biće teško jer znamo da će njihovi navijači stajati iza njih. Imaju brze igrače. Ponekad vas stave u situaciju koje su neugodne. Želimo da imamo osjećaj da imamo kontrolu. Napadnuće nas, nema sumnje u to. Ali moramo se skoncetrisati na sebe", rekao je trener Ernesto Velverde.

Duel na Enfild roudu počeće u 21 sat.

Drugog finalistu, u srijedu u Amsterdamu, odlučiće fudbaleri Ajaksa i Totenhema. Ajaks je prvi duel u Londonu dobio 1:0.

Finalni meč biće odigran 1. juna na stadionu Metropolitano u Madridu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније