Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 09. 2013. 11:16 >> 11:16

POVREDA

Vučinić možda spreman za Inter?

Trener Juventusa Antonio Konte, pred večerašnji meč sa Interom, ima samo jednu nepoznanicu. Mirko Vučinić se povrijedio igrajući za Crnu Goru, u Torino se vratio prije sedam dana i odmah počeo sa terapijama kako bi bio spreman za Inter.

U četvrtak je trenirao sa ekipom, ali je Antonio Konte u dilemi da li da rizikuje sa crnogorskim napadačem. Italijanski mediji prenose da je moguće da Konte neće rizikovati i da će Vučinića ostaviti da se potpuno oporavi kako bi mu bio na raspolaganju za ovosezonski evropskog debi, u utorak u Kopenhagenu.

Alternativa je Kvaljarela koji je prošle godine na "Meaci" postigao divan gol.

Tevez je siguran, a sigurno je da će izostati Markisio koji se povrijedio još u Superkupu, Kaseres i Pepe koji će biti odsutni narednih nekoliko nedjelja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније