Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

11. 10. 2023. 19:40 >> 19:42

ITALIJANSKI STRUČNjAK

Konte odbacio glasine o preuzimanju Napolija

Italijanski fudbalski stručnjak Antonio Konte danas je odbacio "glasine" koje govore da će zamijeniti Rudija Garsiju na klupi Napolija.

"Čujem uporne glasine koje me povezuju sa velikim klubovima, ali ponavljam da je moja želja da nastavim da uživam sa svojom porodicom", napisao je Konte na svom Instagram nalogu.

Bivši selektor Italije (2014-16) i bivši trener Juventusa (2011-14), Čelsija (2016-18) i Intera (2019-21), 54-godišnji Konte je bez posla otkako je dobio otkaz u Totenhemu u martu 2023. godine.

Prema pisanju italijanske štampe, Konte je najveća želja predsjednika Napolija Aurelija De Laurentisa.

Sa 14 bodova u osam kola, Napoli ima najgori pošetak sezone od 2016/17. kada je u prvih osam kolova osvojio 14 poena.

De Laurentis je u utorak priznao da razmišlja o budućnosti Garsije na klupi Napolija.

"Sa njim prolazimo kroz krizu. Ja sam preduzetnik, interesujem se za svoj posao. Donijeću ispravnu odluku kada dođe vrijeme. Morate dobro da razmislite o svemu. Ishitrena odluka je loša", izjavio je De Laurentis.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније