Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 08. 2020. 22:58 >> 22:58

USPJEŠNA POZAJMICA

Bajern pregovara sa Interom o kupovini Perišića

Fudbalski klub Bajern Minhen pregovara sa Interom o kupovini igrača Ivana Perišića poslije uspješne pozajmice.

Perišić je bio jedan od najvažnijih igrača u ekipi Bajerna koja se plasirala u polufinale Lige šampiona, nakon što je postigao golove u utakmicama protiv Čelsija i Barselone.

On ovu sezonu provodi na pozajmici iz Intera, u koji je prešao za pet miliona eura, uz mogućnost otkupa ugovora za 20 miliona. Taj rok je prošao, pa klubovi sada pregovaraju o cijeni između 10 i 15 miliona eura za transfer, prenijeli su italijanski mediji.

Direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige nedavno je rekao da bi želio da hrvatski fudbaler ostane u klubu, a da se sa time slaže i trener Hansi Flik.

Za 31-godišnjeg Perišića su zainteresovani i Totenhem i Lids.

Perišić je ove sezone odigrao 33 utakmice u svim takmičenjima, postigao je osam golova i imao je 10 asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније